ویزای روسیه چقدر طول میکشه آماده شود

قیمت تور روسیه بسته به شرایط مختلف مانند زمانی که به روسیه مسافرت می کنید، ویزای روسیه چقدر طول میکشه؟

تور لحظه اخری مسکو نوروز ۹۸ با گشت نوید

برای گرفتن ویزای کشور روسیه بستگی به کار مورد نظر شما دارد.

انواع مختلف ویزا را می توان برای سفر به کشور روسیه دریافت کرد

از ویزاهای تفریحی، تجاری،کاری،دانشگاهی غیره که هر کدام از این ها وقت مشخص خود را دارند.

روسیه تنها کشوری در جهان است که بصورت فدرال اداره می شود.

این کشور دارای مناطق مختلفی است ۹ ساعت اختلاف ساعتی با همدیگر دارند.

کشور روسیه بزرگترین کشور جهان از لحاظ وسعت است که دو برابر وسعت ایلات متحده آمریکا مساحت دارد و جمعیت این کشور ۱۴۳ میلیون نفر میباشد.

روسیه کشوری است که از لحاظ جغرافیایی و توپوگرافی دارای صحرا، بیابان، برف، باران، آب هوای معتدل و سرما یخبندان میباشد.

بدین معنی قسمتی از این کشور در تمام ایام سال برف پوشانده است و قسمتی دیگر دارای آب هوای معتدل خوبی است.

از نظر بناهای تاریخی، میراث فرهنگی،موزه ها داری سوابق غنی و زیادی است.

کشور روسیه دارای حومه ای دست نخورده و بکر است که منظره های شگفت انگیز و طبیعی مختلفی دارد.

مناظر زیبایی مانند دریاچه بایکال،کوه های زیبا،بیابان ها،رودخانه ها،جنگل ها، خواهد بود.

یکی از ویژگی های مردمان روسیه این است که به فرهنگ و گذشته تاریخی خود بسیار افتخار می کنند

و زندگی کردن در این کشور را یک افتخار بزرگ برای خود می دانند.

اگر شما یک سفری به این کشور داشته باشید.

احتمالا با کسانی که صمیمی شده اید شما رو به بحث در مورد بزرگترین شاعرها،هنرمندان،موسیقی دانان،نویسندگان،کشور خود و شما دعوت می کنند.

برای سفرهای تفریحی و توریستی چگونه میتوان ویزای کشور روسیه را اخذ کنیم؟

  1. ویزای توریستی به عنوان ساده ترین و ارزان ترین راه برای سفر به روسیه میباشد.
  2. ویزای توریستی یکی بهترین نوع ویزا برای سفرهای کوتاه مدت و آشنایی اولیه به کشور روسیه خواهد بود.
  3. زمان اعتبار ویزای توریستی کشور روسیه به مدت ۳۰ روز میباشد.
  4. هنگامی که شما قصد دارید به عنوان یک گردشگر و توریست به کشور روسیه سفر کنید ویزای توریستی به شما تعلق می گیرد

و شما می توانید آن را دریافت کنید.

  1. یکی از ویژگی های ویزای توریستی این است که قابل تمدید نمی باشد و حتما باید از کشور روسیه خارج شوید و دوباره برای سفر به این کشور یک ویزای دیگری را دریافت کنید .

مهاجرت به روسیه از طریق ویزای سرمایه گذاری

تجار می توانند برای ورود به کشور روسیه از طریق ویزای سرمایه گذاری روسیه اقدام کنند که می تواند برای یک دوره تا ۱ ساله معتبر باشد.

ویزای سرمایه گذاری می تواند تک ورودی، دو ورودی و یا چند بار ورودی باشد.

ویزای تک ورودی و دو ورودی برای ۱ یا ۳ ماه معتبر می باشد. ویزای چندگانه ۳، ۶ یا ۱۲ ماه معتبر است.

برای به دست آوردن ویزا سرمایه گذاری روسیه توسط وزارت امور خارجه روسیه، از نمایندگان منطقه و یا دفاتر محلی خاص یا از وزارت امور داخلی بایستی درخواست گردد.

ویزای تجاری می تواند برای مقاصد غیر تجاری نیز استفاده شود.

لطفا توجه داشته باشید که وزارت امور خارجه روسیه درخواست های ویزای تجاری را بعد از ۴۵ روز از تاریخ اول درخواست را پردازش کند.

 

مدت زمان اقامت شما و خدمات تور شما و نوع هواپیمای شما تغییر می کند.

نرخ تور روسیه چند؟

این مطلب چقدر مفید بود؟

لطفا با یک کلیک رای بدید!!

میانگین رای👍 / 5. میزان امتیاز::

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

درباره نویسنده

seo bartar

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  Subscribe  
Notify of