وقت سفارت انگلیس

 

شرایط تعیین وقت سفارت انگلیس و ویزاِی انگلیس :

مدت اعتبار ویزا

مبلغ واریزی سفارت

کارمزد گشت نوید

۶ ماهه

$۱۴۲

$۹۵

۲ ساله

$۵۱۳

$۱۲۰

۵ ساله

$۹۳۰

$۱۴۰

۱۰ ساله

$۱۲۶۰

$۱۶۰

اگر متقاضی، شخصا اقدام به تکمیل فرم نماید، مبلغ $۱۰ از هزینه کارمزد کسر می گردد.

– کارمزد ها شامل پرکردن فرم، گرفتن وقت و واریزی وجه سفارت می باشد.

– امکان گرفتن وقت در آنکارا، استانبول، دبی و ابوظبی وجود دارد.

– در آنکارا و استانبول حداکثر زمان لازم برای اقامت ، دو تا چهار روز کاریست.

– هزینه پیکاپ پاسپورت از آنکارا ۲۵۰,۰۰۰ تومان و از استانبول $۱۴۰ و برای نفرات بعدی هرکدام به ترتیب $۲۰ کسر میشود.

پیکاپ پاسپورت ها در کمتر از یک هفته از زمان آماده شدن پاسپورت ها می باشد.

images

مدارک مورد نیاز جهت گرفتن وقت سفارت انگلیس

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
  • تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس .
  • در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان :

  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
  • یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست ویزا به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
  • ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
  • اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان .
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی ۶ ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و … ).
  • مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و … ).
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته  ، سپرده های بانکی و
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته  الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه
  • اگر خواستار گواهینامه بین المللی در سفر به انگلیس می باشید.گشت نوید با ارائه صدور گواهینامه بین اللملی در خدمت شما عزیزان می باشد.
  • 1354098442_8602220

** ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت انگلیس می افزاید.

**به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.

لینکهای مفید برای بازیابی مسیرهای تور ها و دسترسی سریع بشرح زیر:

تور استانبول|تور دبی| تور مالزی| تور تایلند| تور آنتالیا|تور روسیه تور مشهد هوایی| قیمت تور استانبول| تورهای استانبول| تور ارزان استانبول| تور لحظه آخری استانبول| تور های دبی| تور ارزان دبی| قیمت تور دبی| تور دبی با ماهان| قیمت تور مالزی|ارزانترین تور مالزی| قیمت تور مالزی|ارزانترین تور مالزی| تور مالزی و سنگاپور| تور مالزی و لنکاوی|قیمت تور تایلند| تور تایلند ارزان| تور بانکوک پاتایا| تور سامویی| تور آنتالیا نوروز| تور کوش آداسی| تور ترکیبی آنتالیا استانبول| تور بدروم| تور هتل قصر| وقت سفارت کانادا| وقت سفارت آمریکا| هتل قصر مشهد

این مطلب چقدر مفید بود؟

لطفا با یک کلیک رای بدید!!

میانگین رای👍 / 5. میزان امتیاز::

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  Subscribe  
Notify of