نحوه اخذ اپلای در مالزی

نحوه اخذ اپلای در مالزی چگونه است؟

نحوه اخذ اپلای در مالزی ، تور مالزی را باگشت نوید تجربه کنید.

یکی از روش های اخذ اپلای در مالزی، تحصیل در دانشگاه های مالزی است.

در این مطلب قصد داریم تا شرایط و نحوه دریافت ویزای تحصیلی در مالزی را به شما بگوییم

و تمام نکاتی که برای دریافت و اخذ ویزای تحصیلی در مالزی لازم است را می گوییم.

پس در ادامه همراه ما باشید.

مراحل دریاقت پذیرش و ویزای تحصیلی در مالزی:

در ابتدا یک سری از مراحل اولیه ایی که برای دریافت اخذ ویزای تحصیلی در مالزی لازم است را می گوییم.

در واقع اولین قدم برای ویزای تحصیلی مالزی انجام این مراحل است.

در ابتدا شما باید آگاهی لازم در رابطه با این مراحل داشته باشید تا بتوانید این مراحل را به درستی و خوبی بگذرانید.

این مراحل شامل:

گام اول: برنامه ریزی تحصیلی

گام دوم:انتخاب رشته و دانشگاه پس از احراز شرایط ورود به دانشگاه منتخب

گام سوم: اقدام برای دریافت پذیرش تحصیلی

گام چهارم: دریافت نامه پذیرش تحصیلی و نامه تاییدیه ویزا   (VDR)

گام پنجم: دریافت ویزای سوشیال

گام ششم: دریافت ویزای دانشجویی پس از ورود به مالزی

پس از گذراندن هرکدام از این مراحل باید یک سری از مدارکی آماده شود که برای اخذ ویزای تحصیلی  مالزی لازم است  را آماده کنید.

آفر تور مالزی را از گشت نوید بخواهید.

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی:

یک قطعه عکس پاسپورت سایز با زمینه آبی

پاسپورت

مدارک تحصیلی همراه با ریزنمرات مدرک مربوطه

نامه سوابق شغلی – تحصیلی و رزومه (Curriculum Vitae – Resume)

مدرک IELTS  و یا TOEFL

نامه تمکن مالی(Financial Support)

پیشنهاد تحقیق (Research Proposal) برای متقاضیان دوره های تحقیق ارشدو دکترا بایستی داشته باشند.

مدارکی در بالا  گفته شد مدارک  لازم و اصلی است که برای اخذ ویزای تحصیلی لازم است.

درصورت لزوم مدارک دیگری هم به مانند معرفی نامه ازطرف دانشگاه آکادمیک و یا کاری و…درخواست خواهد شد که تمام این مدارک لازم را باید حتما آماده کنید و تا پرونده شما بی نقص باشد.

دریافت ویزای تحصیلی مالزی: نحوه اخذ اپلای در مالزی

برای دریافت  ویزای تحصیلی دانشجویی و تحصیلی برای جلوگیری از سواستفاده هایی که نشود قانون های جدیدی وضع

شده است تا از این سو استفاده ها جلوگیری شود.

دانشجویان خارجی پس از این که ویزای تحصیلی خود را دریافت کرده اند می توانند به این کشور وارد شوند.

در واقع در گذشته با ویزای تحصیلی ۱۴روزه وارد کشورمالزی می شدند و پس از آن ویزای تحصیلی دریافت می کردند

اما طبق قانون جدیدی که وضع شده است نمی توان به مانند گذشته وارد شد.

شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اداره مهاجرت و  همچنین دریافت نامه تاییدیه ویزا اجازه  ورود به مالزی را پیدا می  کنند.

برای مشاهد لیست قیمت و جزئیات کامل و تور های کوالالامپور به سایت گشت نوید  مراجعه فرمایید

مدارک لازم برای دریافت ویزای سوشیال:

تکمیل فرم درخواست

اصل پاسپورت( پاسپورت شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد)

۱ قطعه عکس

کپی بلیط

اصل نامه پذیرش

اصل نامه تاییدیه ویزا

اصل نامه  حساب بانکی

چهار قطعه عکس رنگی با زمینه آبی وسایز پاسپورت

بلیط سفر

پس از این که این مدارک تحویل داده شد تا پروسه تحویل مدارک تا تحویل ویزا حدود دو هفته زمان می برد.

بهترین تم پارک های کوالالامپور

این مطلب چقدر مفید بود؟

لطفا با یک کلیک رای بدید!!

میانگین رای👍 / 5. میزان امتیاز::

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

درباره نویسنده

seo bartar

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  Subscribe  
Notify of