برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

صفر تا صد برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

 برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟ دبی بزرگترین و مهمترین شهرهای کشور امارات متحده عربی می باشد

در جنوب کشور ایران و در پیرامون خلیج فارس و در شبه جزیره عربستان قرار دارد.

با تور دبی می توانید برای اقامت در این شهر اقدام کنید،همچنین می توانید،

با قیمت تور دبی ارزان تور مناسبتر و مقرن به صرفه تری را انتخاب کنید

برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

دبی پس از کشف نفت به اقتصاد شکوفایی رسید و با داشتن منطقه آزاد تجاری،

فروش ملک به شهروندان خارجی در مناطق آزاد،اعطای اقامت، صدور دوباره کالا،

ترانزیت مسافر و کالا و همچنین قسمت بزرگی نیز از گردشگری و دیگر خدمات مالی و بازرگانی تأمین می‌شود.

|شرایط اقامت در دبی،حقوق کار در دبی،اطلاعات کامل اقامت دبی،اقامت از طریق کار در امارات،ویزای کار دبی

و مشاهده لیست قیمت و جزئیات کامل به سایت گشت نوید مراجعه کنید

صفر تا صدبرای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟آیا می دانید برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

شهر دبی یکی از جذاب‌ترین شهر های جهان از نظر کسب و کار و محل اقامت است.اصلی‌ترین مزیت این کشور عبارت است

از مالیات آزاد، استانداردهای بالای زندگی، شرایط عالی برای پیشرفت و توسعه کسب و کار، و ثبات شرایط اقتصادی و سیاسی.

پیش از هر چیز برای شروع کسب و کار و مهاجرت به امارات متحده عربی باید برای اخذ ویزای اقامت امارات (مجوز اقامت) اقدام کنید.

اخذ این ویزا نسبتا آسان است و در صورتی که الزامات مربوطه به درستی پیگیری شود در مدت زمان کوتاهی می‌توانید آن را بدست آورید.

ویزای اقامت امارات برخلاف ویزای توریستی برای مدت۳ سال صادر می‌شود و پس از اتمام انقضای آن می توانید

در تعداد دفعات نامحدودی آن را تمدید کنید.برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

با اخذ ویزای اقامت امارات متحده عربی حق اقامت دائم در این کشور به شما داده خواهد شد،

بعلاوه می‌توانید برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود نیز ویزای اقامت دریافت کنید.

همچنین با اخذ اقامت امارات علاوه بر ویزا کارت شناسایی نیز برای متقاضی صادر می شود.

کارت شناسایی در سراسر امارات متحده معتبر است و ممکن است در داخل کشور بجای پاسپورت استفاده شود.

آیا می دانید برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

 

چرا امارات را انتخاب کنیم؟

کشور امارات متحده عربی از شرایط مناسبی برای کار برخوردار است و باتوجه به نرخ بیکاری پایین، حدود ۱٫۷۲ درصد،

در میان کشورهای با نرخ بیکاری پایین قرار می گیرد. متقاضیان کار در این کشور با توجه به سوابق و شرایط کاری،

برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

مدرک تحصیلی، وضعیت جسمانی، وضعیت تاهل،سن،و میزان آشنایی با زبان عربی و انگلیسی می‌توانند

نسبت به اخذ اقامت کاری این کشور اقدام کنند. اگر تصمیم دارید در دبی به صورت رسمی مشغول به کار شوید

به یک ویزای کار/ اشتغال نیاز دارید. توجه داشته باشید که تمام وظایف مربوط به اخذ ویزای شما به عهده کارفرمای شماست

و اخذ آن به طور متوسط ۲ تا ۳ هفته طول می کشد. ثبت شرکت و سرمایه گذاری روش راحت و کارآمدی

برای اخذ اقامت امارات متحده عربی است و به علت اقتصاد پویا و موقعیت استراتژیک جغرافیایی و نرخ

پایین مالیات می توان سرمایه گذاری موفقی در این کشور داشت.

امارات متحده عربی برای کسانی که در این کشور شرکتی ثبت می‌کنند تسهیلات بی‌شماری ارائه می دهد،

از جمله اخذ اقامت امارات بدون کمترین مشکلی.

چرا امارات را انتخاب کنیم؟
اخذ ویزای امارات یا

اخذ ویزا یا برای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟

اخذ اقامت امارات فقط چند هفته طول میکشد و هزینه‌های آن نسبتا پایین است. علاوه بر این،

لازم نیست که حتما در شرکت فعالیت واقعی انجام دهید.این شرکت ها میتوانند کاملا صوری باشند.

اما با این حال اگر مایل به تجارت و فعالیت واقعی در شرکت خود هستید

می توانید به راحتی به تجارت در این کشور بپردازید و مالیاتی نپردازید.

بنابراین ثبت شرکت یکی از بهترین راه های اخذ اقامت امارات متحده عربی می باشد.

از معایب این کشور هزینه های مربوط به ثبت شرکت می باشد که تقریبا از ۹۵۰۰ دلار آمریکا شروع می شود.

بخاطر داشته باشید که هزینه های ذکر شده نسبت بع دیگر کشورهای توسعه یافته متغیر می باشد.

از مزایای این امر این است که جهت سرمایه گذاری نیازی نیست که شما حتما صاحب ملکی در کشور دبی باشید.

صفر تا صدبرای اقامت در دبی چه کار باید کرد؟مدت اعتبار ویزا

برای حفظ اعتبار ویزای اقامت امارات شما باید هر شش ماه یک بار وارد خاک این کشور شوید.

نقض این قانون سبب مسدود شدن ویزا خواهد شد و رفع آن مستلزم پرداخت هزینه می باشد.

در صورت خرید ملک مسکونی در دبی یا دیگر شهرهای امارات به ارزش بیش از یک میلیون درهم،

می توانید اقامت امارات را بدست آورید.

در چنین شرایطی مدت اعتبار این ویزا ۲ سال است.توجه داشته باشید که در این مدت نمیتوانید به فعالیت‌های تجاری بپردازید

اما بعد از ۲ سال میتوانید برای دریافت اقامت دائم امارات متحده اقدام کنید

و پس از آن به فعالیت های تجاری و اقتصادی مشغول شوید.

درباره نویسنده

ebrahim ramezani

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  Subscribe  
Notify of