اخذ اپلای در کشور مالزی چگونه است؟

آفر تور مالزی را از گشت نوید بخواهید. اخذ اپلای در کشور مالزی

تور مالزی را با گشت نوید تجربه کنید.

اولین قدم برای پیوستگی تحصیل در کشور مالزی برسی شرایط تحصیلی، قوانین مملکت مالزی، آب و هوای این کشور،

آینده شغلی، آیین ها و سنت های این کشور، در نظر گرفتن ریسک های احتمالی اخذ ویزای تحصیلی و…. است.

برای انتخاب این کشور به عنوان ادامه تحصیل باید تمامی این جوانب برسی شود.

البته به دانشجویان توصیه میشود که ترجیحاً ۱ سال پیش از تمام  شدن مقطع تحصیلی خویش در ایران و یا ۱ سال قبل از

تصمیم به ادامه تحصیل در بیرون از کشور، در قدم نخست اطلاعات ریزبین و کامل را از منابع موثق که میتوان به وبسایت

های رسمی وزارت کشور، سفارت منزل در ایران و کمک از مشاوره های تحصیلی و افراد با تجریه در فرمایش تحصیلات بین

المللی کسب کنند و سپس مقصد خود را برگزیدن کنند.

یک نوآوری عمل توسط دولت مالزی برای جذب افراد نخبه از (MIS) بورس تحصیلی بین المللی مالزی سراسر دنیا برای

تحصیل در سطوح عالی تحصیلی در مالزی است.

این بورس به منظور کمک به دولت مالزی برای جذب، دلگرمی و حفظ سرمایه های انسانی مستعد از بیرون از کشور است.

این بورس تحصیلی به دو گروه تقصیم می شود: فوق لیسانس و دکترا .

تور مالزی : اخذ اپلای در کشور مالزی

رای اخذ بورس تحصیلی، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند.

-دانشجویان در مقطع فوق لیسانس باید سنی پایین تر از ۴۰ سال و برای مقطع دکترا پایین تر از ۴۵ سال داشته باشند.

-برای دریافت بورس تحصیلی در مقطع فوق لیسانس باید معدل لیسانس سه و نیم تا چهار باشد و همچنین برای دریافت

بورس تحصیلی در مقطع دکترا باید معدل فوق لیسانس و یا لیسانس فرد متقاضی در رشته مربوط به تحصیل خود سه و

نیم تا چهار باشد.

قابل ذکر است برا دریافت بورس تحصیلی در مقطع دکترا به تعداد کتاب ها مفید و چاپ شده، مقالات و نمونه کار همانند

کپی رایت و یا ثبت اختراع نیاز پیدا میکنید.

متقاضیان مقطع دکترا باید از شهرت بالایی در تحقیقات و نمونه کارهای خود داشته باشند تا از موفقیت بیشتری بهره ببرند.

شرایط اخذ اپلای ، اخذ اپلای در کشور مالزی

-دانشجویان باید حداقل یکی از مدارک زبان انگلیسی که در زیر آمده است را داشته باشد

-آیلتس آکادمیک با نمره حداقل ۶٫۵

-تافلpaper based Toefel:دست کم ۵۸۰

-تافل Computer based Toefel:دست کم ۲۳۰

-تافلInternet based Toefel :حداقل ۹۲

-دانشجویان باید از سلامت جسمی کامل برخوردار باشند و برای اینکار به تاییده پزشک نیاز دارند.

و هزینه تایید از سمت پزشک برای سلامت کامل دانشجو برعهده خود فرد متقاضی میباشد.

-نوشتن یک پروپوزال مرتبط با سلسله تحصیلی توسط خود فرد متقاضی

-داشتن پذیرش تحصیلی از کشور مالزی در یک رشته تحصیلی در مقطع فوق لیسانس یا دکترا ( مدارک مشروط، تاییده

پذیرش و یا ملحق شدن به دانشگاههای کشور مالزی  برای شروع تقاضا مورد قبول است)

رشته های تحصیلی : بهترین رشته های تحصیلی در کشور مالزی که از خارج از این کشور متقاضیان میتوانند از آنها

استفاده کنند شامل:

علوم ومهندسی، کشاورزی و صید، اقتصاد و بانکداری اسلامی، تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات، بیوتکنولوژی،

امنیت زیستی و ایمنی مواد غذایی، زیرساخت ها و ابزار، مطالعات محیط زیست، بهداشت که رشته های پرستاری ،

پزشکی و داروسازی کلینیکال را شامل نمی شود .

البته متقاضیان میتوانند رشته های مرتبط با رشته های ذکر شده را هم انتخاب بکنند.

آفر تور مالزی را از گشت نوید بخواهید.

شرایط عمومی :

– کسان متقاضی باید دانشجویان دوره تمام وقت مقطع فوق لیسانس یا دکترا در مالزی باشند .

دانشجو باید اول از طرف دانشگاه پذیرش شود.

– دانشجو در زمانی که بورس تحصیلی می گیرد نمی تواند بدون مجوز کتبی دانشگاه و وزارت تعلیم عالی مالزی تغییر

رشته تحصیلی بدهد .

– دانشجو باید تابع قوانین دانشگاه و برنامه های آن باشد.

– هر تردیدی برای دانشگاه به وجود آید مستقیما Award  را تحت تاثیر قرار می دهد.

کمک خرج ماهانه در طول این گمان که دربرگیرنده شک برای بیماری هم می شود قطع می شود.

– افرادی توانایی دریافت بورس را دارند، موظف هستند که برای دریافت ویزا و تایید سلامت کامل اقدام کنند .

دریافت بورس ضمانتی برای گرفتن ویزا محسوب نمشود.

– کسانی که بورس را دریافت میکنند اجاره کار با درآمد را ندارند مگر با مجوز کتبی از طرف دانشگاه

–کسانی که موفق به دریافت بورس تحصیلی میشوند باید مراحل کاری را که دانشگاه برایشان مشخص کرده است

را به درستی انجام دهند در غیر این صورت بورس قطع میشود.

مرکز شهر کوالالامپور

درباره نویسنده

روغنی زاده

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  Subscribe  
Notify of