وقت سفارت انگلیس

 

شرایط تعیین وقت سفارت انگلیس و ویزاِی انگلیس :

مدت اعتبار ویزا

مبلغ واریزی سفارت

کارمزد گشت نوید

۶ ماهه

$۱۴۲

$۹۵

۲ ساله

$۵۱۳

$۱۲۰

۵ ساله

$۹۳۰

$۱۴۰

۱۰ ساله

$۱۲۶۰

$۱۶۰

اگر متقاضی، شخصا اقدام به تکمیل فرم نماید، مبلغ $۱۰ از هزینه کارمزد کسر می گردد.

– کارمزد ها شامل پرکردن فرم، گرفتن وقت و واریزی وجه سفارت می باشد.

– امکان گرفتن وقت در آنکارا، استانبول، دبی و ابوظبی وجود دارد.

– در آنکارا و استانبول حداکثر زمان لازم برای اقامت ، دو تا چهار روز کاریست.

– هزینه پیکاپ پاسپورت از آنکارا ۲۵۰,۰۰۰ تومان و از استانبول $۱۴۰ و برای نفرات بعدی هرکدام به ترتیب $۲۰ کسر میشود.

پیکاپ پاسپورت ها در کمتر از یک هفته از زمان آماده شدن پاسپورت ها می باشد.

images

مدارک مورد نیاز جهت گرفتن وقت سفارت انگلیس

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
  • تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس .
  • در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان :

  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
  • یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست ویزا به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
  • ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
  • اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان .
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی ۶ ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و … ).
  • مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و … ).
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته  ، سپرده های بانکی و
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته  الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه
  • اگر خواستار گواهینامه بین المللی در سفر به انگلیس می باشید.گشت نوید با ارائه صدور گواهینامه بین اللملی در خدمت شما عزیزان می باشد.
  • 1354098442_8602220

** ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت انگلیس می افزاید.

**به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.

تور استانبول|تور دبی| تور مالزی| تور تایلند| تور آنتالیا| تور مشهد هوایی| قیمت تور استانبول| تورهای استانبول| تور ارزان استانبول| تور لحظه آخری استانبول| تور های دبی| تور ارزان دبی| قیمت تور دبی| تور دبی با ماهان| قیمت تور مالزی|ارزانترین تور مالزی| تور مالزی و سنگاپور| تور مالزی و لنکاوی|قیمت تور تایلند| تور تایلند ارزان| تور بانکوک پاتایا| تور سامویی| تور آنتالیا نوروز| تور کوش آداسی| تور ترکیبی آنتالیا استانبول| تور بدروم| تور هتل قصر| وقت سفارت کانادا| وقت سفارت آمریکا|تور روسیه

نظرات

پاسخ دهید